Trevligt! :)

Hej hopp!

Natt är det nu, snart dags att sova. MEN jag måste blogga först. Hehe. Kommer jag att bli en blogg nörd? ;)
Iaf kliar det i fingrarna.

Kom hem till kl 23 från mina föräldrar där vi var och firade min pappa som fyllde 60 år. Mkt trevlig tillställning måste jag säga. Jättegod mat som bestog av olika sorters kött typ kalkon, ren osv... sen fanns det ju såklart dricka (sprit! mm), fika och mkt trevligt sällskp!  (Fick äntligen träffa Anniken från Göteborg som är tillsammans med Robban, som vi känner... Hon har fötterna på jorden om man säger så, verkar väldigt trevlig. Hon jobbar med motorer på Saab tydligen (nått speciellt där som hon gjorde), ingen tjejgrej direkt så det är ju lite kul faktiskt.

Jag tog lite bål också, John körde så han drack ju inget.
Jossan åt inte så mkt mat hon hade ingen ro att sitta still o äta där, hon åt av mig, John och Amanda samtidigt typ, Senare stoppade hon i sig lite godis + TRE mandariner! Jaja, hon fick i sig lite iaf. Hon är ju förkyld också så då brukar man ju ändå inte vilja äta så mkt mat och så.

Alla sa att vi har så fina o söta barn, att dom är så lugna och snälla. Tack så mycket sa man såklart. :o) Kul att höra. Och ja visst e dem goa. Allt beror ju på humöret..... och om man är trött eller inte. Men dom brukar ha tålamod att vara med på olika saker, blir inte rastlösa utan sysselsätter sig själva med något oftast.
HAHA de få som tror något annat, NI har TOTALT fel!!!!!!! O det är folk som tror annat, några få människor som inte ens träffat barnen eller oss som familj. Skit i de nu. De får va tråkiga, trissta och tycka konstigt.
Nåja nu blev de lite off  här från ämnet.....

Iallafall så hade vi trevligt, pratade endel med pappas kusin som är min gammla gympalärare, sen med endel andra vänner till vår familj också å min morbror som "lekte" lite med barnen också. Kollade i böcker med dem mm.

Nu börjar de bli lite mkt text här men men. :-D Iaf så fattar ni nog att vi hade de kul och tiden rann iväg alldeles för fort.

Förreten så har jag färgat håret. Gjorde de på fredag eftermiddagen, det blev rätt ok. Mahogny aktigt. Kommer bild sen.

Idag lördag blir det ett till kalas, men blir nog inte fullt lika festligt.. sen ska vi försöka hinna med att cykla med Amanda också, ska ju va underbart väder nu i helgen så det är bäst att passa på.

Nu e de godnatt i stugan.......

Otrevligt!

Otrevligt ljud blir det när jag använder vår tvättmaskin. Snart klagar väl grannarna. Det låter som om nått som ska dämpa ljudet har lossnat eller nått, måste stänga dörren till köket för att det ska bli lliiiiitee tystare men det hörs över hela läägenheten ändå. Mycket!! Låter ungefär som en slagborrmaskin! Inte trevligt alls att tvätta med den för övrigt NYA maskinen! Whirlpool är INTE mitt märke direkt! Dyr maskin var det också, suck.

Jag ska iaf kontakta leverantören på måndag, så dem får komma hit och kika på maskinen, vi har sånn garanti nämligen.

När man har barn känns det som ett måste också att ha egen maskin i lägenheten, jag skulle inte ha tid till att springa i tvättstuga flera dagar / vecka iaf. Drygt.  Då tvättar jag hällre det nödvändigaste här och stora grejer som tex sängkläder nere i tvättstugan.
Nu har jag tvättat lite festkläder inför kvällen. Ska hänga ut dem på balkongen så torkar det nog fort, blåst och sol är det och då brukar det va bra att hänga ut kläderna. Kläderna luktar ju så mkt godare också.

Orkar bara inte med dem längre!!!!

NÄ NU ORKAR JAG BARA INTE MED VÅRA GRANNAR LÄNGRE!!!!!!!!!!! F*N............... JÄVLA KNARKARE!!!!!!!!!
Skiter i om det är vi eller dom som ska ut härifrån men vi ska söka en annan lägenhet på en annan plats imorgon, orkar inte med detta ställe längre!!!!, hoppas vi får den, har ganska många dagar samlade i kön, över 200 iallafall.

Ang grannarna så ja man hör dem hela tiden, om dem har sex, om dem bråkar -  och vad de bråkar om, och när de spelar musik kan man inte vistas i vardagsrummet som ligger vägg i vägg med deras vardagsrum där musiken spelas, vi hör den musiken in i vårat sovrum tilloch med, det är så jävla irriterande!!!!!!! Vårt sovrum är bredvid vårt vardagsrum, alltså vägg i vägg med vardagsrummet...... åt ett annat håll... *eeehhh* sämst förlaring, vet men men.

Jag är så arg att hyresbolaget satt sånna personer på ett ställe där det enbart bor barnfamiljer! En och annan gammal tant också visserligen, men dem gör mig inget. Samla alla idioter på ett o samma ställe! Ursäkta men jag är mäkta irriterad!!!!! SKIT!!!

Nu ska jag se på tv, om de går....................................

Tjolahopp

Här är länken till ett (för oss) drömboende............  http://www.blocket.se/vastmanland/Frasch_1_5_plans_villa_pa_landet_21803756.htm?ca=9&w=2
Ska kika på det imorogn eftermiddag.
Hoppas det blir vi som får hyra det, ja det är ett hyres hus. Perfekt ju. :-)

Jossan hostar får se om hon blir sjuk med feber också. Nu är honbara lite förkyld, hostan kom nu ikväll när hon somnat så vi får väl se hur det blir. Skulle väl va själva f** om hon är sjuk på fredag när pappsen fyller år.
Har köpt kläder till barnen idag, till festen. Jag köpte ett par vita leggings till mig. Så nu hoppas jag att vi kan få använda det på fredag också. Ingen blir sjuk nu!!!!!!! Därmed basta!!!!!! ;-)

NU ska jag sova. Puss o nyp i häcken. ;-)

Oh I'm so FABULOUS... ;)

Haha, jo men visst. En självförtroende blogg! :-D *S*

Sitter här och har ont i en tand, usch, det ilar. Har säkert fått hål. Blir väl att kontakta tandläkaren så man blir lite mer ruinerad, hehe.
Annars, jo sitter här och dricker Godmorgon Välling!! Jepp, det är gott, och lugnande för magen. För mig som "bantar"  är de en ok frukost. Äter en stadigare lunch sen, och förresten så är jag inte så hungrig i övrigt på mornarna, brukar mest må illa. Fastän jag inte är gravid. Haha. Iofs kanske man mår illa för att man är hungrig ibland, men hur kul e de att äta när man mår illa??

Ska straxt cykla ner till centrum, vårt lilla centrum här i Hallsta, ska in på ica och på polisen. Jepps.

Lämnade ungarna på dagis vid kl 8, kom dit lagom till frukosten. Amanda cyklade dit idag. Gick sisådär, men hon kunde starta själv iaf. Fast sen svängde hon ut på gräset i en skogsdunge, och så höll hon på att cykla in i en äldre man som gick med kryckor.......... *ajajaj* pinsamt hade det varit iaf om hon gjort det.
Men ja va fan, man lär sig inte allt med en cykel på två dagar!! :-)

Efter jobb o dagis idag ska vi till stan och köpa present till pappsen. En dyr sådan. Hoppas han blir nöjd!

Bye bye och ..*nyp i häcken* ;)

Från tidigare idag, Måndag...

Jag gjorde mat, och det blev bacongratäng med mackaroner och beasås + tomatkross, barnen och john var ute på cykel/promenad. Amanda cyklar o john gick med jossan i vagnen.
Hon cyklar helt själv nu, utan stödhjul. Idag, hade hon tydligen lärt sig att starta själv också.
Det var i söndags (igår) som allt släppte för henne, då cyklade hon t.om på sin stora cykel, den rosa 16" utan stödhjul.
Otroligt att det kan släppa alla hämningar eller vad man ska säga så att hon plötsligt cyklar själv. Vi har ju övat i kanske en månad nu utan stödhjulen. Till och från sådär. 
Skönt att hon lärde sig nu innan sommaren. Då kan vi cykla till mamma o pappa och till dagis med. Sen kan man ju ta en tur upp till badet också när det går att bada. Jättekul faktiskt, stolt över henne.

Dem gick/cyklade till statoil för att lämna en film vi kollade på igår kväll, den senaste Wallanderfilmen. Den var sådär inte så jättebra faktiskt.  Kommer tydligen en till Wallander i juni, får hoppas den är bättre.

John ska kolla på nätet sen när han ätit om presenten till pappa som fyller år på fredag, måste skicka sms till mamma om va saken kostar så hon kan ge oss pengar ev eller så beställer vi via internet om det går. Ska dela på kostnaderna iaf. Blir iaf mkt paket kostnadr för oss nu. Usch. Alla på en gång och vi som inte har nå mkt pengar just nu.
Pappa på fredag som blir 60, camilla på lördag som blir 30, sen Lars-Åke på lördag också som blir 61, och så är det mors dag också på söndag. Skit att FK pengarna inte kommit ännu.

Idag fick j reda på att han ev kommer förlora jobbet. FAN!
Pga att han har sk 12:or, olovlig frånvaro, pga misstag att han glömt att anmäla vabbdagar till FK. Det slutliga beskedet skulle han visst få om två veckor. Skitkul lixom, lagom till sommaren.
Jaja, han får väl ta och göra något bra av det tycker jag, som att utbilda sig till någonting som han kan jobba med hela livet till pensionen. cnc-operatör, vvs montör (el va de nu heter), trafikskole lärare, elelr varför inte fordonsmekaniker som han har i grunden sen skoltid , de finns ju endel.
Får hoppas att han ej behöver va arbetslös en längre period iaf eftersom han inte får ngt från a--kassan för att han inte betalat dit. Å det är ju ännu mera FAN! Blir ju ev soc bidrag under tiden, FAN!! Hoppas han kan studerai iaf om han inte får ngt jobb. Riktigt skit alltså. Usch. Fast rätt skönt på ett sätt att bli av med ICA, dem är inte bra att jobba med. Inte på lager iallafall. Blä blä, han har stått ut i 5 år där.

Ja urk, vårat liv tillsammans har inte varit lätt. Suck. Nu när jag fick jobb blev han av med sitt. Han har typ aldrig varit arbetslös heller. It sucks!!!!!!!!!!!!!!

*nyp i rumpen*

RSS 2.0