Snorig cykeltur

Snorig är jag, undrar om de är pollenallergin eller inte (mest troligt), eller gräs är jag ju allergisk mot nu, jobbigt är det speciellt som alla klipper gräsmattor ofta. Nös o nös när vi cyklade på vissa ställen så snorgi blev jag. Kliar i halsen med. Har allergitabletter men hade dem inte med mig.

Som sagt, vi tog o käkade mat vid halv 7 ikväll, sen gjorde vi oss klara o cyklade till mina föräldrar. Slängde in lite tvätt i deras tvättmaskin, pratade endel o barnen letade smultron på tomten. Några fanns det iaf.
Sen cyklade vi vidare mot ica, jag behövde lite grejer. Därefter åkte  vi till området där vi sökt en lägenhet för att kika hur det såg ut i verkligheten, har bara sett på bild.
Det såg iaf helt ok ut om man säger så. Vi får bara en granne, perfekt. Ja sen är de fler grannar i andra små byggnader lite längre ifrån i samma område. Det är radhus då. Dock var det inte så stor tomt till som vi trott, men det är en större gräsmatta utanför staketet till tomten...... ja så de kan nog bli bra ändå.
Man slipper denna skiten, att bo här. Usch o tvi!
Vi får se om vi blir erbjudna denna lägenhet eller inte helt enkelt. Men hoppas kan man ju.

Nu småkollar jag på Beck på tv. Sen är de ju den nya serien på 4:an också som jag ska se och sen är det natti natti.
Va ska ni hitta på då?

Kall Cola o en massa annat

Dricker kall cola just nu. Var bara tvungen, måste kyla ner mig på något sätt. Vet att jag inte borde dricka sånnt
men jaja. Ska köra stenhårt på det till efter semestern iaf. LOVAR!! :D

Iaf så åkte j nyss iväg tillsammans med båda barnen för att låna sin mammas tvättmaskin. Så vi kan tvätta upp lite handdukar och underkläder mm. Måste ha handdukar till imorron när vi ska bada, i prinsip alla vi har låg i tvätthögen.
Ska sen åka till min mamma och låna deras tvättmaskn också och tvätta en tvätt där med.
Kan ju ta med för att hänga här hemma.
J har ringt o tjatat lite på dem vi köpte tvättmaskinen av idag. Och på service killarna...... det är ju något kretskort/elgrej det är fel på i alla tvättmaskiner av just denna sort vi har, så det skulle ta tid att få hem så många tydligtn. Men nu har vi väntat i snart en månad. Eller sen i slutet på april egentligen när vi först sa till om att vi tyckte den var mysko och lät väldigt underligt...... de tog oss inte på allvar då, men tji fick dem!
Tycker nästan vi borde få nån sorts kompensation. Kan gärna ta emot en sånn sockel som är bra att ställa tvättmaskiner på så dem kommer upp från golvet och man kan få rent under maskinen med. Ja vi får väl se hur det blir.
En sak är säker, jag tvättar inte nån mer gång med den maskinen vi har! Den låter som en bomb slagit ner typ golvet skakar och grannarna undrar säkert vad vi håller på med.

På onsdag ska det tydligen regna här så då får vi väl passa på att ha tvättdag samt städdag. Har en tvätt tid tidigt på onsdag morgon. Suck.
Vi har förresten en Whirlpool maskin, o det är den det är fel på........ så köp inte en sån. En ny modell.
Det som ska vara ett bra märke ju. Kännt iaf.... jaja suck.

Idag har jag förresten anmält oss till en lägenhet här på orten där vi bor. En lägenhet som är ett radhus, vi har väntat länge på att det ska bli ett ledigt där som vi kunde söka. Nu har vi över 240 dagar i kö, så vi borde få en chans.
Jag hoppas det så jävla mycket så vi slipper denna knarkarhåla..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Området där vi nu bor alltså.......!!!!!!!!!!!!) Please please please please please please!!!!!!!!!!!!! Gör så att vi får den andra lägenheten!!!!!!!
Vore en bra födelsedagspresent till mig, jag skulle bli så himmla nöjd då! :) (Jag fyller år då när man ska få reda på om man fått lägenheten eller inte)...

Nej nu ska jag fundera ut nån mat som vi ska häva i oss när gänget kommer hem igen. Sen blir det en cykletur.

slö dag

Hur många gånger ska jag skriva slö dag tro? Hehe.
Idag tog vi det riktigt lungt hemma. Jag gick upp halv 11, j och barnen gick upp vid 9 tiden, så de sov länge idag. Skönt.
Åkte in till stan och åt lunch bara. Sen åkte vi hem igen.

Jossan sov middag i 2 timmar från halv 12 till  halv 2. Hon var tydligen trött, trots allt vaknade hon vid 9 i morse så de va ju inte tidigt heller direkt, men man blir ju trött i denna värmen. Orkade inte åka till stranden heller idag. Kanske blir en tur till sjön i kväll för ett kvällsdopp. Om man orkar. Skulle behöva komma en riktig åsk skur så att det blir lite luft, vi har ingen luft inne heller känns det som.
Balkongdörren går inte heller att ha öppet på ena sidan för där sitter korkade människor o röker hur mkt som hälst och det är så ÄCKLIGT!!!!! Jag vill inte ha rök i mitt kök när jag inte är en rökare själv!!
Irriterande är det. Ska säga åt dem nästa gång jag sitter där o de börjar bolma!

Idag känner jag mig tråkig, trött o sur. Jättekul va!? HAHA.

Funderar också på vad jag ska bjuda på när jag fyller 30 år om 2 veckor......... Nån med någon idé?

Näh nu ska jag nog vila lite så de ka nbli ett kvällsdopp iaf. Hoppas ni är på bättre humör än mig.

SEN mat

Oj usch, blev verkligen sen mat ikväll. Beställde hämtmat från lustigkulla grillen.
J är på väg att hämta maten NU lixom kl är snart 23.
Ja vi kom hem vid 21 ca sen åt amanda, jossa sov redan så hon lär väl vakna inatt o va hungrig, men får väl ge henne välling då. Var bäst att hon fick fortsätta att sova, hon sov ingen middag idag så hon var väl helt slut, lill pluttan.
Iaf så åt amanda och sen duschade hon, var väl klar kvart i 10...eller ja då gick hon o lade sig i sin säng. Så det tog sin tid. Sen tog det tid för henne att somna med. Hon sov en stund i bilen på väg hem från badet. Så de var väl därför hon inte somnade på en gång.
Vi var iaf o badade idag, på eftermiddagen. Blev lite över 4 timmar vi var på stranden, så solen tog...jag är en röd kräfta.

Det var rätt kallt ivattnet tyckte jag men jag doppade mig iaf. Årets första dopp för mig.

Nu kommer maten, hehe.

Ha de gott.

Sitter här än..

Sitter här än, kl är redan 10 i1 på natten. Men det känns så skönt att sitta här med balkongdörren öppen o få in kyligare luft så man orkar andas. Svalt och skönt. Har varit så himmla varmt idag.
Men jag ska inte klaga över det, är bra sålänge värmen o det fina vädret håller i sig, man kan göra mer saker då. Som att bada och vara ute mer. Skulle väl hålla i sig flera dar in i nästa vecka med, men sen kanske de kunde komma värme åsk oväder... Lagomt tills vi ska iväg på en grej med barnen säkert.

Barnen sover borta inatt med, hos deras farmor & farfar. J ligger o sover redan han var så trött efter idag. Jag känner mig inte alls trött. Eller lite, men inte mkt. Men borde väl gå å sova snart ändå.
Ska äta lunch hos j's föräldrar imorrn söndag. Ska också ringa o kolla med kompisar om dem vill följa med till ett ställe och bada, ska väl ta båten ut till en ö.
Måste tvätta mer imorron igen, tvättade lite idag men hann inte så mkt som skulle ha behövts tvättats... måste nog boka en tid i tvättstugan. Vår tvättmaskin håller ju på att braka ihop. Men dom kommer ju aldrig nån gång o fixar den. Har man barn måste man ju tvätta flera gånger i veckan. *suck* Skulle gärna ha nån som gör de dära åt mig, hehe.

Har förresten kameran i skötväskan hos j's föräldrar så kan inte lägga in några bilder heller. Skulle behöva tömma den igen, måste köpa ett större minneskort. Blir nog till den nya kameran som jag ska köpa senare i sommar. En smidig liten Canon Ixus is100 eller vad den nu heter. Men den är mkt mindre än den canon kameran vi har nu, den är så bökig att ha med sig. Sen nån gång ska vi även införskaffa en nikon d90. För att kunnna ta bättre mer "allvarligare" kort till typ familjealbum osv. Men den kameran är dyr, så de blir att spara ett tag först.

Kungen av pop är död!! Michael J

Michael Jackson är död!!! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

Känns riktigt tungt faktiskt. RIP MJ!!!!!!!!!!

Securitas

Ringde securitas ikväll, ang våra "trevliga" grannar. Dom som poppar musik på typ högsta volym vilken tid som helst på dygnet, vilket resulterar i att vi inte kan vistas i vårt vardagsrum alls när de spelar!

Spelar dom så igen ringer vi igen, orkar inte ha dom grannarna kvar här längre, dom förpestar. Allt blev värre här sen dom flyttade in i december. Men de är inte som alla vanliga människor, utan är klassade här som knarkare osv.... *suck*
Har ringt en gång tidigare med, då hade de spelat en hel dag, med några få uppehåll... å detta är inte ungdommar utan personer över 30 år, vet ett och annat om dem som jag inte ska skriva här direkt, men usch. Jag vågar inte gå dit för att säga åt dem att sänka volymen. Inte för att jag är feg, utan pga hur de är.
Vill flytta!!!!!!!

Idag var vi på cykeltur med barnen och några vänner. Fikade vid slussen, det är så himmla fint där uppe. Trångfors heter det. Det är en bit att cykla dit, men det gick galant. Amanda var så duktig, inga problem alls.
Efter det så var vi hem till mina föräldrar en stund och snackade. Min morbror och min mormor var där också där.
Mormor hade varit på sjukhuset och äntligen beställt en hörapparat, som dom sa på sjukhuset - "Du sulle ha haft en för 20 år sen!!" Så dålig var hennes hörsel. Skönt för henne att få en sånn, synd bara att det dröjer ett tag innan hon får den.

Nej nu är jag trött, ska sova så jag orkar morgondagen. Ja, eller idag blir de ju då kl redan är 1 på natten.... som vanligt är jag uppe mitt i natten, jag är en nattuggla helt enkelt! :-)


Premiär!!

Ikväll blev det bad premiär för barnen!
De doppade sig i Mälaren, vid Björnön.
Jag kännde på vattnet och det var faktiskt skönt, så nästa gång vi åker dit kan nog t.om jag våga doppa mig.
Jossan som annars är en badkruka vågade ju så då vågar nog jag med. :-)

Innan vi badade så åt barnen pannkakor där på uteserveringen. Och så lekte de i lekparken där, amanda hittade som vanligt kompisar.

Blev endel kort där ifrån också, men jag har bara lagt in dem i datan inte fixat något med dem än.  Kommer ett inlägg med lite foton sen.

Jag tömde hela minnsekortet och det var 229 kort, sen midsommarafton!! Jag tar enhel del kort m.ao.
Ska köpa ett större minneskort. Har bara 1 GB.

Tidigare idag tog vi det lungt, jag o jossan sov middag och amanda var ute i lekparken nedanför där vi bor. J fixade maten och sen dammsög han också. Snällt. :-)
Så förutom att det blev en kvällstur så tog vi en vilodag idag.

Nu ska jag kanske fixa något kort till bloggen, sen sova! Ska ut o cykla imorron med vänner och ta med fika. Picknick! :)

Good bye!

Lång dag.

Hej hej.
Sitter här och väntar på j som försöker få amanda att somna fortfarande, vi har hållit på sen före kl 21 ikväll och snart är den 23.... suck. Hon är så otroligt övertrött att hon börjar bråka med oss och retas, sparkar o slåss.
Verkar dock som att hon är tyst just nu iaf. Vore skönt att få lite mat i magen också som vi inte har hunnit med ännu ikväll, jag o j alltså. Barnen åt rester från kylen vid 19 ikväll när vi kom hem.

Vi har varit ute hela dagen idag, redan vid kl11.30 i förmiddags cyklade vi till några kompisar och grillade och umgicks.
Fikade med glass också på eftermiddagen efter att barnen badat i en mini pool ute på gården.
Sen kom alla grannar hem också, dem som inte har semester än, så då blev de prat med dem också, vet lite vem några är där de bor eftersom jag o j bodde där för ca 10 år sen när vi precis blivit ihop. (Det är lägenheter)..

Ja vi var kvar till kl va efter 5 på eftermiddan, då var de dags för oss å snabba oss hemmåt och fixa lite sen iväg till ett dagis där barnen ska vara i 2 veckor innan deras dagis börjar igen i höst efter semestrarna. Blir 2 veckor som de får gå där, verkar vara bra. Dagiset har en bra gård att vara ute på, så man får hoppas det blir fint väder då så de kan va ute mkt.

Det vart en lång dag idag. Imorron ska vi städa lite och tvätta, ska passa på att hänga tvätt på balkongen när det ändå är varmt ute. Tror jag ska ta ut en tvättställning och hänga upp en tvättlina också. Sen blir det nog lekparken också.

Nu har amanda somnat!! Så nu ska vi slöa lite sen sova.

Natti

Design

Har valt en gratis design från Malin. Sålänge, lixom.
Man är måttligt road av de designer som finns på blogg.se från början så det är ju MYCKET trevligare med en annan.

Jag vill dock ha en personligare så småning om, men har inte tid just nu. Dagarna går åt till mkt annat. :D

Länken till Malin finns bland länkar här på bloggen!

bloggportalen

Har nyss blivit medlem i bloggportalen.se Är det något att ha?
Ger det mig någonting? Finns det nån här i bloggvärlden som kan svara på de frågorna? :)

Menar man har ju sett deras logga på nästan alla bloggar. MEN ger det något resultat att ha sin blogg där?

Nån som är duktig på design förresten? Vill ha ngt nytt men orkar inte fixa själv just nu. Är för slö för det, kan men orkar inte. Lägg en kommentar om du kan bloggdesign.

Inga stygn iallafall

Hej hopp!

Blev inga stygn på min dotter amandas armbåge iallafall. J var iväg tillsammans med Amanda till en vårdcentral nu ikväll inne i stan där de gjorde rent med sprit och skrubbade med en tandborste! (En mjuk tandborste)!
Gjorde säkert svinont, men hon sa inte ett knyst, min sötis!

Hon fick ett djupt jack i armen precis vid armbågen när hon cyklade omkull i eftermiddags. Om det inte hade varit precis vid armbågen så hade de sytt något stygn, men eftersom det är hårt där (ben) så gör dom inte det, tydligen.
Vi ska köpa hem asolsprit och badda 2 ggr om dan tills på tisdag kväll. Sen ska såret luftas.
Usch får att få ett sånnt sår på sommaren när man vill bada. Jaja vi får se till att hålla rent.
Tur i oturen att det inte är värmebölja nu för då är det svårare att inte få infektioner.

Kollar på Hannibal filmen på 4:an nu. Har sett den förut, men jag gillar sånna filmer, hehe, jag är väl en liten barbar. ;D
Nä men den är bra.

Ska va tråkig och sova tidigt idag, elelr blir nog inatt ändå men iaf före kl 2 tänkte jag, barnen var ju vakna natten till idag så man fick inte mkt sömn, så trött är man. Vi har semester nu så vi får sova länge om vi vill. :-)

Imorrn ska vi till kompisar och grilla! Skoj. Hoppas de blir sol så man kan sola lite också!

Usch så trött jag är

Hej hej.
Usch va jag är trött, olidligt. Amanda vaknade kl 3 inatt och vägrade somna om. Jahapps, så va den nattens sömn förstörd........ för vem var inte vaken samtidigt, jo om inte josefine!!!!!!! Så alla var vakna inatt en sväng superkul lixom. Har faktiskt inte hänt på ett tag. Iaf så somnade jossan om ganska snabbt i vår säng, j och amanda gick in till hennes säng för å testa om hon somnade om där, men nej då.
Jag fick sova max 3 timmar inatt, för sen vaknade jag titt som tätt, ja nästan varje minut känndes det som, men jossan sov iaf till halv 11 i förmiddags så hon fick ju sova iallafall. J låg på soffan och "sov vilade" medans amanda kikade på barnprogram. Sen vid 10 sov amanda en stund i sin säng iaf. Inte länge men tydligen tillräckligt för henne. Dock inte tillräckligt för oss... usch va seg och trött man är.
Nu är j och barnen ute, o jag pratade med han på telefonen o de va visst hos N & S och barnen lekte där. Så N ska komma o hämta mig snart bara jag får i mig den här maten nån gång. Sitter vid datan o äter lite.
Jag har varit hemma under tiden de varit ute och cyklat. Är fint väder idag här så det är skönt, lite moln men sol också, var redan 22 grader varmt ute i morse vid halv 8.

Usch och fy, hoppas alla sover hela natten inatt sen.. Man blir så seg.

Film

Film ska vi se snart, tänkte vi. Får se vad det blir.
Ungarna sover, de var trötta. Sitter i sen de var uppe sent igår. Nu får det bli några dagar med vanliga nattnings tider tror jag. Ja om det inte är superfint väder på kvällen då vill man ju vara ute och ta vara på tiden, men de är ju ute med oss ändå så, att släppa ungarna själv ute på kvällen kan jag inte tänka mig att göra förrens de närmar sig en 8-9 år.
Men det beror nog mkt på var man bor också, hur man själv tycker att man vågar släppa ut ungarna.
Vårt område är väl ganska lungt ändå, men jag släpper ändå inte ut mina barn själva, de är för små ännu. Ja lilla tjejen är ju bara 2,5 år än så henne räknar jag inte ens med att hon ska va ute själv nån gång nu hon får vänta nått år till. Vi bor ändå i lägenhet.
Hur gör ni andra föräldrar i den frågan??

Denna dagen flög förbi. Blev inte mkt gjort, jag har tvättat två maskiner och j diskade lite. Sen badade de i badkaret också och jag pratade med en kompis i telefon under tiden.

Nu ska jag slänga mig på soffan o slöa! :-)

Trevlig kväller.

Slappe dag!

Slappe dag idag, minst sagt.
Har inte gjort nå vettigt, faktiskt inte ens varit utanför dörren.

Barnen somnade runt kl 24 inatt så det vart lite sent för dem. Vi trodde iofs att de skulle ha sovit länge imorse, men nej de vaknade tidigt ändå. Såklart. Men vi sov middag sen, från kl 11.30 - 14.30!! Jag, amanda och jossan sov medans j kollade på en inspelad fotbollsmatch. Jisses vad vi sov. Känner mig trött än, helt slut. Jag tog ändå bara en cider, ingen starkcider heller så jag drack ju inte så på de sättet, men känner mig ändå helt väck.
J var helt nykter, inte ens en lättöl eller nå, för han körde ju oss hem sen.
Men vi hade trevligt iaf, trots det tråkiga vädret med regn då och då.
Tidigare igår eftermiddag blev det ingen dans runt midsommarstången för oss för det åskade och regnade här så vi struntade i det och tog det lungt istället. Jag hade lite ont i magen också sen skulle vi ju iväg till j's syster och fira också.
Så tråkigt när det typ alltid regnar på midsommarafton. Eller så är det kallt o blåsigt. Usch.

Hoppas nu att det blir bättre väder, för nu har vi semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Torsdag ska vi till E-tuna och parken zoo med barnen, en familj vi känner ska också med. Hoppas såklart på fint väder. :)

Jag håller på å kollar lite på ellos, tänkte beställa nå schorts till mig och nån tunika/topp också. Ska ju till Ullared nån gång under semestern men vet inte när, så jag vill ha nått ifall de blir värmt.
Har märkt att jag har fläckar på typ alla toppar jag har, skitkul lixom att ta på sig ngt för att  va "fin" då eller nått, fett fläcker är det. Ska  testa med galltvål har jag tänkt men de blir aldrig av. Galltvål är bra för att ta bort fläckar.

Nu ska jag kolla om dom är klara i badet, sen är det lite mat för barnen och så sovtajm. Blir nog tidigt för oss med idag.

Ha de gott.

Glad midsommar till alla!

Måste smita in här och önska glad midsommar till alla människor som kikar in här. :-)

Har duschat och fixat fram kläder som vi ska ha i eftermiddag. Snart ska vi äta potatisgratäng o grillad kyckling sen jordgubbar till efterätt. Vi ska sen göra oss klara för midsommar firande på skantzen här i Hallsta, en stund ska vi nog dit iaf, än har det itne börjat regna men man vet aldrig, iaf så ska vi senare upp till j's syster och hennes man o sen kommer j's föräldrar dit också och en vän till dem vi ska till, så vi ska väl spela lite kubb,  grilla och allt möjligt.

Hoppas på fortsatt uppehålll!!

Nu ska jag skära gurka.

Kramis o glad midsommar!

hmhhm

blogg.se verkar ha problem, funkar inte att uppdatera ett inlägg man har publicerat........ knäppt.

va F*N

HALLÅ!!!!!!????????????
Jag hade skrivit ett långt inlägg o de försvann när jag sparade & publicerade det, det är inte ens med i utkast!!!!!!! Värdelöst!!!!!!!!  FUCK!!!!!!

Sommar??

Hello!

Kan det bli sommar nån gång?? Frysa när man är ute i mitten på juni är väl inte normalt?? *brrr* jag fryser fortfarande, å ändå kom vi in vid halv 9 ikväll. Va ute från kl 17 nånting.

Åkte till ett par kompisar som har en son som är lika gammal som jossan. Barnen var ute o lekte och vi satt ute o snackade. Amandas dagiskompis var ute också, hon bor där hon med så de lekte enhel del de också, och sen följde amanda med kompisen och hennes mamma nånstans, minns inte riktigt vart, men iaf så tyckte A att det var kul att följa med.
Kompisens mamma kom bara fram o frågade om hon kunde ta med Amanda med. Hehe.
Kul när andra föräldrar gillar ens barn också och vill ha dem med. Iaf så var de borta en sväng och sen kom de tillbaks och lekte igen, cyklade, sparkade boll och allt möjligt. Jossan o benji fick också vara med, fast alla leke ändå med alla där tyckte jag. Många ungar på den gården.
Vi sa att vi skulle hemmåt runt halv 8, och började packa ihop deras ute grejjer vid sandlådan, j hjälpte dem att bära in lite grejjer och så fastnade vi en timma till på deras baksida vid uteplatsen.
Det blev ett litet vattenkrig där också med sånna blommsprut grejer.. hehe. Sen kom deras granne ut o frestades när hon skulle grilla så vi bestämde att vi skulle dit till våra kompisar nån dag nu och grilla där.
Vi åkte iaf hem till halv 9 och då fick ungarna gröt och smörgås, hungriga var dom och åt mkt. Och sen var de verkligen natti natti för dem.

Vi pratade en hel del med våra kompisar om semetern o vad man ska göra och så. Så typiskt att S ska må så dåligt av sin graviditet nu så hon orkar inte nånting pga illamående och magkatarr samtidigt. Spyr av mkt osv. Blä jag är inte avis kan jag säga.
Men iaf troligtvis blir det en tripp till Stockholm iallafall och typ aquaria och skansen. Nån gång nu i sommar iaf.

Nu ska jag sova snart, fryser som tusan så de skulle va skönt att krypa ner under täcket.

Funderingar...

Hej hopp.

Har varit på möte på soc idag. Samtalet de ville ha med mig separat, förra veckan var j dit också på ett samtals möte.
Dem hade fått papprena från bvc och vårdcentralen, samt varit till dagis. O nä vi behöver inte oroa oss för någonting!!!
Som vi visste innan utredningen startade!!!!!!!!!!! HAHA, j's jobb kan ta sig i arslet!!!!! Dem trodde ju att våra barn for illa pga att j var hemma mkt o vabbade o för att han då inte skulle få nån lön???
Och att han inte heller anmält till FK som han givetvis har och har ju även fått ersättning därifrån. Så HAHAHAHA Vi hade rätt från början!!!! Vilket vi såklart visste om. Vi sköter allt som man ska som förälder sådet så!! Så gott att veta att jobbet inte fick som dem ville. *LOL*

J har ju även nu papper från FK om att han skött det han skulle så DET kan dem iaf inte sparka han på. *LOL* igen!!

Nog om det...  ;)

Idag har vi varit och kikat på ett hus. Ett konstigt hus. Gammalt också, från 1913 men renoverat en hel del.
Det var så mycket konstiga skrymslen och vrår i huset så de blev rörigt på något sätt. Sen var det ingen altan som jag önskar att ha, om jag ska bo i hus.. Men ca 9500 kr för det huset med tomt, nu har vi lite över 7000 kr i en 4:a på 99 kvm. Lägenhet då.
USCH vad det är svårt att bestämma något så viktigt, måste bestämma oss idag med, suck!! Det var nämligen en annan familj som också hade kikat på huset. Men som sagt jag vet inte om jag kännde mig bekväm där eller inte...
Och han som ägde huset har satt upp några stora planscher på väggarna som är från utlandet, såg ut som nå grekiskt eller nått... visst fint på ett sätt, men jag kanske vill tapetsera om så att jag får de färgerna jag vill.

Jag måste gnugga mina hjärnceller nu... hehe. :)

Skönt

Lungt o skönt nu. Slappar ett tag till vid datan innan det är sovdags. Lika bra att sova när det ändå bara regnar, typ...
Barnen lade sig till kl 8 ikväll, lagom tid. Innan det gjorde vi mat och det blev mkt gott, köttfärsbiffar med en speciell krydda och sen hade vi det i pitabröd och hade tsatziki + tacosås och grönsaker. Mmmmm.. :-)

Den kommande veckan är sista jobb veckan innan semestern, så skönt. MEN hoppas verkligen på sol några veckor iallafall, känns mörkt med de nu. *suck* Undrar om vattnet i sjöarna hinner värmas upp till badtemp när det är sånnt här pisseväder? Är ju inte direkt varmt ute heller. Tur vi köpte nya stövlar till barnen i fredags. Haha!

Imorrn ska jag skicka in min ansökan till utbildningen. Sen blir de lite jobb och lite städa + tvätta av. Senare imorrn ska vi ner till tvättstugan och tvätta en hel del lakarn. Brukar göra så fastän jag har tvättmaskin i lägenheten.

Nej, nu ska jag faktiskt fila lite på en bloggdesign som är unik och passar mig.

Kramis o nyp i rumpan. ;-)

Idag är man bättre, men

Idag är jag bättre från magkatarren iallafall, men då kommer värken från fibron istället. *suck* Trött och seg är man och ont överallt, usch! Dock inte värre än min stackars kompis iaf som är med sin man o son i Jönköping och hälsade på sin pappa där över helgen, de fick stanna en dag till pga hennes magkatarr + gravid illamående samtidigt. Usch DET vill jag inte ha säger jag bara. Vi skulle ha hälsat på dem idag nämligen men de ringde o sa att de va inte ens hemma än, hehe.
Nä usch magkatarr är inte att leka med. :-(

Har varit o klippt jossan iaf hos min mamma, blev bra så nu ser hon  igen, hihi. Hon har sånnt hår som växer som ogräs. Amandas hår växer ju med men hon har lockigt och det lixom bollar upp sig så det blir inte långt, på något sätt...  snart ska vi fixa biffar och äta dem i pitabröd med tsatziki. Och grönsaker mm. Blir nog gott, nått kul å göra idag när de regnar som bara denn....  var å handlade på lidl och hittade en burk med färdig tsatziki i lagom storlek. Så gott. :-)

Förresten, läste http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.480825 nyss, hoppas på samma resultat här på orten till midsommarafton då vi bor knappa 2 mil ifrån...

Ska sätta igång med biffarna straxt, hoppas ni haft en bra helg.

Lite bättre

Hej hej.

Idag är det lite bättre med mig. Jag har dock legat i stort sätt hela dagen. Men har ätit iaf och sen fick jag
Pepcid Duo från apoteket och efter en stund när jag tagit tabletten gick smärtan i bröstet över iaf.

Så antagligen var det magkatarren som har spökat i stort sätt hela veckan för mig. Har mått piss varje dag denna veckan och varit så otroligt trött med. Har duschat nu också och då blir man ju också lite piggare.
Dock gör ju inte vädret det nå bättre, regnar idag med, så man blir inte så upp piggad direkt. Var iaf uppehåll här på förmiddagen så j och barnen tog en cykeltur, bla till apoteket och sen till j's föräldrar.
Jag låg hemma i sängen. Hoppas jag mår bättre imorgon, då ska vi hälsa på några vänner.

Har fått ett nice email idag som jag hoppas på att vi snart får ett replay svar på. Det gäller ett hus här i Hallsta, var dock lite dyr kallhyra, men men vi kommer bort ifrån detta skabbkvarter.

Nu ska jag fixa ihop en matlista för kommande veckan. Det blir ju en kort vecka iaf, sen är det semester för oss. Wwiihhooo!!!!!! :-D

Vill vill vill.....inte

Vill inte må illa. usch mår piss just nu, fryser gör jag också.
Påminner om sist jag var sjuk och fick magsjuka, "riktig" magsjuka. Hemskt, jag vill inte uppleva det nu igen. BLÄ!!!!!

Jag ska äta en kebabtallrik snart sen ska jag sova tidigt, å kl är ju redan över 9, barnen tog tid på sig att somna. O vi ville äta ensamma efter att de somnat så de fick bli sent ändå.
Det är trevligt att äta så ibland. Ungarna fick rester sen igår, spagetti o köttfärsås. De åt mkt också. Så de var nog bra val.

Nej usch vilken skit trisst kväll egentligen, har bara mått piss o är himmla trött så jag orkar nog inte ens kolla på film.

Jag längtar utomlands till VÄRME!!!!!!!!!!

p.s jag ska studera till Programmerare, alt Advokatsekreterare!
Det har jag bestämt mig för nu! Två helt olika sorters områden, jag vet, men det är något jag vill iaf eftersom läkarsekreterare inte verkar finnas här i närheten bara långt nere i landet och det passar inte mig. Läkarsekreterare och advokatsekreterare är ju någolunda lika iallafall. :) Fast ändå inte... *hm* jaja, jag har lite å välja på iaf d.s

Ffyyyyyy

Fyy attan så tråkigt väder det är. Vräker ner regn hela tiden. Usch!!
En dag som gjord för att bara sitta inne o slöa. Är på ett surt humör också, kan de bero på vädret kanske?

Barnen badar i badkaret. J har dammsugit sen han kom hem och sen klippte han sig med trimmern så nu ser man honom igen, haha. Nä så farligt var de väl inte men långhårig var han. Rakat sig har han också gjort, och jag då jag har faktiskt inte gjort ett skit!! Skönt! Orkar inte göra nånting nu skulle eg vilja sova redan nu men de blir ju lite knas. Dra täcket över huvet dag känns det som att det är idag.

*suck*

Nån som kan pigga upp en med att de snart blir sommar på riktigt?????

Hemma igen

Hej igen, kom hem för nån timma sen från stan.
Shoppade skor till både mig och barnen. Jag fick sånna foppa skor/tofflor hade faktiskt inga sådana förut. Men nu så. :-)
Sen fick barnen stövlar och sandaler. Man vet aldrig med sommaren, kan ju behövas både och. :-)

Efter shoppingen åkte vi och handlade mat på Ica maxi. Tog sin tid, j kollade på ett nytt X-box, han köpte inget nu, men senare så kanske det blir ett, hans gammla är på väg att gå sönder.
Barnen var hungriga när vi handlat klart så de fick köttbullar och mos i den lilla restaurangen inne på Ica.  Jag och j tog varsin toast. Min var torr så den var inte supergod, men de gick ner ändå.

Nu sover barnen sen kl halv 8 ikväll, bra tid blev det Amanda fick dessutom somna i soffan så då blev hon lugn och inget tjaffs som de kan bli annars. Konstigt nog. Ska köpa en ny säng till henne senare i sommar så får se om hon trivs mer i den. Får väl bli nått rosa o prinsessliknande, nu har hon en brunbetsad växasäng. 
Jag har hunnit med att hänga tvätt o j tog disken. Nu slappar vi vid tv/dator. :-)

Skönt med fredag imorgon!!

Trött dag

Hej å hå vilken trött dag de va idag då, jag har typ sovit hela förmiddagen till eftermiddag.
Har nyss ätit och innan det så duschade jag ett tag. Jag var helt slut i kroppen i förmiddags så det var inte sant.

*Pratar med j i telefon*

Jag bör nog sluta nu för  vi ska dra. Ska bara byta en blöja på jossan först. Brb. :-)
Åh nä jag har inte sovit när barnen har varit hemma dem har varit på dagis o j har nyligen hämtat hem dem därifrån. :-)

Kram!

Ruskigt värre & kompis

Usch ett riktigt rusk väder, svensk sommar i ett nötskal, jodå!
Undrar om det blir nån värme och sol på semestern??? Nån som vet?
Vi hoppas på det iaf eller hur!? :)

Blir bara så trött och får ont i kroppen när det är sånnt här väder. Seg och tråkig blir man också. Dags för lite värme nu!!!

Idag hade Amanda med en kompis hit efter dagis. De lekte i 2  timmar sen var det dags för kompisen att åka hem. Amanda blev rasande och jätteledsen över det och skrek och hadde sig. Trött var hon ju med då så de blev ju inget bättre över det. Men hon var väl så glad över att ha hem kompisen, men som vi sa det blir ju fler gånger.
I all ilska slog hon lillasyster i huvudet med handen, en riktig hård dask, så lilla jossan blev ju ledsen också då mitt i allt. Såklart hon blev ledsen för smällen o de vart ganska hårt också, stackars liten.
Dessutom var både jag och j dumma som sa att kompisen skulle hemjust den tiden. (Men den tiden var bestämd med kompisens mamma såklart).
Tidigare hade Amanda råkat klämma kompisens två fingrar i en garderobsdörr här. Ren olyckshändelse. O det blev lite gråtande från både amanda o kompisen då, Amanda blev ju såklart ledsen över det hon råkat göra. Olyckligt. Men det är sånnt som kan hända o det sa kompisens mamma sen också. Var ingen fara heller med fingrarna.
Men ont gjorde det väl såklart.

Jaja, dem lugnade iaf ner sig och j skjutsade hem Amandas kompis till sig. Sen åkte han och handlade och vi gjorde köttfärsås här hemma under tiden.

Ikväll var j iväg på ett hyresgästförenings möte, där han är med i styrelsen. Jag lade barnen i säng o de somnade fort. Sen tittade jag på Miss Marple på 4:an... missade dock slutet för att jag somnade, hehe.
Ska väl snart gå och sova i sängen istället,

Ja, en helt vanlig dag var det, trisst sådan..... hoppas på en bättre dag imorrn. :-)

Blandat

Jag stoppar i mig för mkt mat/godsaker mest hela tiden kvällstid. Usch, måste verkligen sluta med det.
Någon som har bra tips hur man slutar med godsaker på fel tider? Är Lchf dieten något att satsa på? Jag är tjock och överviktig så jag MÅSTE gå ner i vikt. Har bestämt mig för att mitt delmål är iaf till jul i år. Då vill jag ha gått ner minst 15 kg. Men HUR gör jag????? Hjälp mig med det, om du har tips och råd!! :-)

Annars då, jo dagen har gått i ett sen i morse.. eller inte...
 Iaf så lämnades barnen till dagis till ca halv 9 imorse, jag gick på en promenad, men kom inte så långt för att mina ögon började rinna och klia som tusan. Gjorde ont i ena ögat och snoret rann också. Usch vad jobbigt det är med allergi. Vet itne vad det var som gjorde att jag reagerade så men nått, kanske nyklippta gräset eller något som blommar nu.
Jag var iaf tvungen att gå hemmåt, kunde inte vara kvar ute när det blev så. Nyklippt gräs kan jag få svårt att andas av så det är lite läskigt.

J kom hem redan vid kl 11, de hade inget att göra på jobbet(!) Han började kl 6 imorse så några timmar jobbade han iaf.
Han sa att han hade väl kunnat va kvar men de fick gå hem ändå så han gjorde det för att vila sin onda fot som han har problem med igen. Han gjorde illa den förra hösten och det kommer och går svullnaden och smärtan. Knasigt.
Enligt läkaren och röntgenbilder är det inget fel.  Nåja han passade på att lägga sig och vila. Sen hämtade han barnen och i eftermiddag var han på möte på soc. De hade egentligen inget att säga utan j fick beskriva oss och barnen hur han tycker det är. Jag ska på liknande möte på måndag. Idag var även soc på dagis o hälsade på, det hade gått på 10 minuter sa dagisfröken. Så här hittar dem inga fel i hur vi sköter våra barn och hur vi som familj är! HAHA!

J's jobb som gjort en anmälan kan ju hoppa upp å ta sig nånstans, att vi inte sköter barnen som vi ska, bara dumheter!
Dom gjorde anmälan emot oss bara för att provocera j.
De gillar inte han och tar alla tillfällen i akt för att få bort honom därifrån, dock sköter han jobbet utmärkt och så, men han är väl för gammal. De har nästan bara folk typ runt 20 som inte kostar dem lika mkt som j gör och så.
Deras läkare via jobbet hotade ju j att om han inte skrev under en avskedsansökan så skulle han anmäla j och mig till soc!!!!!!! Fan heller... idiot läkare!
Vi har facket på vår sida iaf så det är skönt och det pågår en utredning där.
Det är så jävla lågt allting. Men det är j's jobb i ett nötskal. Ska inte skriva vilket företag det är, men det är ett ganska stort företag i sverige... konstigt nog! Jaja nog om detta vi vill bara att de lämnar oss ifred och låter j sköta sitt jobb som han gör.
Dagis har inte märkt några konstigheter med oss eller med barnen så det finns inget att kolla upp.

Irriterade och besvikna är vi. Minst sagt!
Nu har jag egentligen berättat mer än va jag ska om de som pågår runt oss, men låt de vara så då, vi har inget att dölja. Vi hoppas bara att j får behålla sitt jobb och att jobbet slutar att provocera. Och vad beträffar soc så märker de ju att det inte är något fel ändå så. Egentligen borde väl j sluta där på jobbet så mkt skit som det är, men man behöver ju inkomsten och de ska inte få vinna nu!
Nej usch nog om det där.

Väntar på att j och barnen ska komma tillbaks från centrum de skulle köpa mat och sen fylla på vår bredbands sticka med pengar.. mobila bredbandet.  Sen är det nog dags för barnen att bada lite och så är de natti natti.
Dagarna flyger iväg. Men det är skönt att det är endast 8 dagar kvar till semestern nu!!!!! Wiiiii!! :-)

Innebandy vs Hockey...

Jo så va de rätt nyligen här i vår kommun. Min J var iväg och spelade innebandy mot hockeylaget här (Black Sheep kallas hockeylaget), de hade utmanat J och de som spelar innebandy på lördagar här. En kul grej.
Dock hade J och innebandylaget förlorat mot hockeykillarna... J klagade på att de hade kört fult och kört med hockeytacklingar och mkt höga klubbor och bara slagit en hel del. *hehe* Jaja så var d med det. :P

Sitter och kollar olika bloggar... Kenza skriver om två tjejer som var och ringde på dörren hemma hos Kenza. Och detta gorde henne så sur att hon behövde en krogrunda tydligen..... (?) Behöver man bli så sur pga det? Visst privatliv för all del, men ändå, det är ju tonårstjejer och dem tänker ju inte så långt så lite överseende får man nog ha, Kenza är ju en idol för många unga tjejer.
Hur skulle du ha reagerat?? (Om det hände dig).


J sitter o slumrar i soffa, hihi han envisas med att han ska se klart på stcc! Undrar om han hänger med i det dem pratar om, hihi... ;-) Haha nu e det slut ohc han vet det inte ens.. ska nog gå å pussa på honom lite så han vaknar... :-)

Kalasdags (igen!)

Nu ska vi straxt åka iväg. Väntar på att J och Amanda ska komma tillbaks från västerås där de skulle inhandla en present till Hampus som fyller 4 år idag. Jossan och jag stannade hemma för att hon behövde vila lite och jag behövde hänga tvätten innan vi kunde komma iväg. Hängt tvätt har jag gjort så straxt ska jag göra mig i årdning.
Vi blir nog inte borta så länge antar jag men ett tag är alltid trevligt att komma iväg.

Tidigare idag var det en mamma från dagis som ringde och frågade om vi var lediga i helgen, hennes son ville leka med Amanda. Tyvärr är vi ju upptagna både nu idag och sen imorgon med. Då ska vi till Camilla & Johan och gratulera C på 30 årsdagen i efterskott..... Efter det ska vi till mina föräldrar en stund för att hämta ett par byxor som mamma har lagat till Amanda (det blev hål i ett par nya byxor) och sen ska mamma få pengar för presenten som min pappa fick förra helgen då han fylllde 60 år.
Vi köpte en GPS tillsammans, en sånn som man kan ha när man är ute i skogen tex. Inte en som är till för att ha i bilar.
Jaja... måste lämna filmen oxå kom jag på. 


Nej måste sätta fart nu, ha en bra lördag!

Face

Nu kan ni relatera bloggen till ett ansikte iallafall. Har fixat en personlig plutt header, kom inte på nån annan design just nu. Det kanske inte är så konstigt med tanke på vad klockan är??! :) 02.30
Wwiiiii god natt lixom. :) MEN Jag är en nattuggla, så är det bara. ;)

Inte bra inte bra ;)

Haha, hur ska jag våga flyga nu då??? Är lite flygrädd minnsan, och så såg vi en film nu ikväll som hette Passengers.
En film om en flygkrasch, en thriller var det, och den var sisådär mer drama än thriller kan tyckas. 
Ska nog inte se nån mer flygplansfilm om vi ska flyga till vårt resemål nu i sommar. :)

Fler som är lite flygrädda, hur tacklar ni det?

Tacos & övertrötta barn.

Övertrötta barn var det minst sagt idag. Dem vaknade kl 5 i morse. *gäsp* Lyckades dock få dem att somna om igen, den ena somnade halv 8 och sov till kl 10 i förmiddags den andra somnade kvart i 9 och sov till kl 10 i förmiddags. Himmla tur att de somnade iaf annars hade det nog varit kaos större delen av dagen.
Amanda är inte att leka med när hon är övertrött, hon blir överövertrött.... man kan bli minst sagt galen på henne. Gör allt för att retas med mig eller john. Jossan låter hon bli som tur är. 

Hon var så där otroligt bråkig när vi var på ica och handlade mat inför helgen, lugnade ner sig lite när hon kom på att hon kunde ta en liten kundvagn. Innan vi kom in på affären skulle hon avsolut inte med in och stog med armarna i kors utanför i blåsten och vägrade att gå någonstans. Suck lixom. Vågar ju itne lämna henne ensam heller, hon är ju ändå bara 5 år, visst hon hittar och sånnt, men det finns ju människor man inte kan lita på.
Nåja vi kunde iaf genomföra handlingen utan större bråk. Köpte dock inget lördagsgodis pga allt tjaffs denna veckan. Hon blev inte ens sur över det så det var ju bra. Och nej de behöver inte ha godis varje lördag, och det brukar mina inte få heller.
Dock gjorde de hyss imorse i köket när vi fortfarande sov. De hade tagit en liten pall och Amanda hade klättrat upp där och sen öppnat barnspärren till skafferiet och sen hade de tagit godis där som vi hade kvar sen förut.  När john vaknade kännde han hur de luktade godis. Haha. Var iaf inte mkt enligt Amanda och det tror jag på för det syntes inget i skålen iallafall, dom vågade nog inte ta mkt, hehe. Ikväll käkade vi tacos. Gott. John och barnen var ju hos johns mormor tidigare idag för att städa där, så då åt dem lunch där.
Gott med tacos, och enkelt att göra o det går ju fort. Amanda var med och skar gurka. Jossan var med och åt gurka. :o)

Nu ska vi snart kolla på film här, John åkte iväg till statoil och skulle hyra något. Sen blir det nog sängen för mig tror jag.
Eller inte för jag ska nog kolla om jag hittar nån rolig resa till oss på nätet.  Är det sämst väder blir det nog en utlandsresa, och vi e sugna på Turkiet. Fick hem en resekatalog idag från sembo.se så den ska jag kika igenom också.

Ha en bra kväll. Kramis.

Hej hopp!

Sitter fortfarande uppe, kl är ju mitt i natten o jag är trött och har ont i kroppen så jag borde väl sova... Får iofs sovmorgon imorron men ändå. Imorrn är barnen med J hos hans mormor då j ska hjälpa henne att städa. Tar väl inte så lång tid men lite lugn och ro får jag iaf så jag ska passa på att kolla runt på utbildningar till hösten.
Lite sent ute kanske men något finns väl. Som jag vill. Vill göra något annorlunda nu när de ej blev något med de jag ville. Lite trisst men men, kommer fler tåg.

Idag hade vi soc besök. Å de gick bra å så. Ingen fara på taket , som man säger ibland..., dem var trevliga och så, tyckte att våra barn var trevliga (som alla tycker). Dom har nog inget emot oss utan har ju som jobb att göra en utredning i alla fall när det kommer in sk anmälningar. Eller de kollar ju iaf upp i allafall om dem behöver starta en utredning eller ej.
De skulle ha möte med dagis med för att kolla om dem märkt något på våra barn som verkar ovanligt lr va man ska säga, och våran kontaktperson på dagis har ju själv pratat med oss och allt är lungt. Och det visste vi ju redan från början. Vi är bra människor, vi försöker vara så goda föräldrar vi kan. Gör allt för att barnen ska ha det så bra som möjligt, SJÄLVKLART! Vilken vettig förälder gör inte det lixom..
Men som sagt, det är ju bra att soc finns för dem som verkligen behöver det på det sättet.

I eftermiddags var vi på Busborgen med barnen. Det tyckte dom var kul såklart och ville inte därifrån när dem stängde kl 18. Vi åt där så vi behövde inte laga något när vi kom hem eftersom vi räknade med att va där till stängningsdags. Vi kom dit till halv 5 så vi var ju inte där så länge heller... Iaf så fick barnen pannkaka och äkta jordgubbs sylt. Himmla god sylt faktiskt, inte så sockrig eller så, och så var det hela jordgubbar i. Mums. Ja jag smakade av jossan. :-)
Vi lekte en hel del, även jag och j tillsammans med barnen då, vi hade kul. Det var inte jättemkt folk så det  var faktiskt skönt, och ljudnivån var lagom hög.

Nu ikväll har vi slappat vid tv'n, barnen somnade till halv 9-9. något uppspelta var dom, amanda strulade endel men hon är ien sånn period nu, 5 års trots säkert. Vill inte göra som vi vill å särskilt inte vid läggdags, tokigt eftersom hon alltid varit duktig med det förut. Får hoppas det går över snart.

Nu ska även jag sova. kramis.

Usch! Och besök av soc..

Usch, nu är jag mör i kroppen och trött som attan.
Har städat hela eftermiddagen o kvällen, rensat och kastat saker som bara legat och skräpat. Det var egentligen inte meningen att vi skulle städa så mkt, utan bara plocka undan det värsta och städa golvena.
Får besök imorgon av soc. Mmm.. vad dem nu tror att de ska hitta, några dammtussar där och här på fel ställe kanske, nej men ärligt. Våra barn far inte illa så enkelt e det bara. Dem  vill göra hembesök iaf se hur vi har det prata lite, eftersom en som inte vet nått om barn, på johns jobb, har anmält oss till soc. Han anmälde för att john har vabbat för mkt. Mmmm För att barnen har varit såååå mkt sjuka. O ja då måste man ju bara anmäla till soc.
De roliga är ju att dagis har ju allt underlag för allt och där säger dom att det inte varit så mkt sjukdom att man börjar fundera. Barn är barn och är mkt sjuka i den här åldern som mina småttingar är.
Barnen har allt dem behöver och mer därtill, även på dagis sånnt som behövs för uteaktiviteter.
Skulle jag tex inte ha mat för en dag skulle jag låta barnen äta och vi vuxna få stå över så är det ju, men som tur var har man inte haft så nångång. Mat finns alltid hemma. Iaf det allra viktigaste. Överflödigt behöver man inte alla dagar.

Jisses ja Jag gillar då inte detta. Vill bli lämnad ifred med familjen så man kan sköta sitt liv utan att folk anmäler på lösa grunder.  Men visst är det bra att soc kollar upp, för det finns ju familjer som verkligen behöver det.
Dagis vet om detta, dock ingen annan förutom johns mormor, som vi känner alltså. Eller ja dom vet att nån anmält oss till soc, men inte att dem kommer hit imorgon. Men det är ju egentligen skit samma. Jag skäms inte. Jag döljer inget.
Jag är en bra mamma! En mamma som dock har värk i kroppen och ibland inte orkar hela dagar ensam med sina barn.
Inte pga lathet, utan pga hemsk värk i kroppen (värk = Fibromyalgi). Ett under att jag har orkat så mkt idag som jag gjorde, dessutom med trötta och gnälliga barn bredvid.
Nåja, dem får göra sin utredning. Så har dem jobb iaf. *ironi*

Snart ska jag sova, imorrn ska jag tvätta och vika tvätt. Sen göra nån mat och förhoppningsvis hinna med lite vila också innan dem tittar in på eftermiddagen.

OOuuppss!!

Oouuppsss.. somnade visst på soffan en stund här. Vaknade för ett tag sen, och sist jag såg på tv'n va de nyheter på tv 4 o så nu va de Lost, hehe. Trött är jag men väntar på att j ska komma hem från jobbet. Känns alltid så ensamt när han varit där o jobbat kvälls pass.
Jag har haft barnen själv ikväll o de gick faktiskt över förväntan. Trots min värk och trötthet. Dock är ju barnen större nu än förut som när j jobbade kväll då jossan var en liten plutta. Jag har värk mest hela tiden så det är därför jag inte har barnen ensam så ofta på kvällstid när det är enhel del att fixa. Min värk har ett namn o det är fibromyalgi. Det är en skitsjukdom! Nåja. Är iaf stolt att jag klarade denna kväll galant! :-)
Dom båda sov före kl halv 8 nu ikväll, jossan somnade före kl 19 till och med. Hon var supertrött. Vaknade dock en gång vid halv 9 och var ledsen, vet inte riktigt vad de var men kanske hade hon ont i magen eller drömt något, hon somnade iaf om ganska snabbt ändå.

Tidigare idag var vi ju o kollade på en lägenhet/radhus. O det var ju superfint, jag har funderat o funderat hela dagen typ, vet fortfarande inte hur vi ska göra. Jobbigt när man har tidspress på sig att behöva bestämma så fort, ska försöka få åka o kika på den imorrn igen o ta med barnen och se vad dem tycker. Amanda har ju alltid åskter om allting. :-) Kan va kul med en utflykt också. Hoppas nu bara det inte regnar som det gjorde idag.
Måste städa lite imorron också, får ju "oväntat" besök på torsdag. Mer om det senare.

Nu ska jag kika vidare på lite resor. Har bestämt att vi ska nånstans iaf med barnen, itne själva. :-)

Kramis

Super duper...

Lägenheten vi kikade på idag var super duperfin!
Det är en etage lägenhet med braskamin i vardagsrummet, 5 r.o.k 113 kvm, med tomt. Dock ca 1 mil härifrån där vi bor nu. Lägenheten ska bli totalrenoverad. ALLT nytt i köket, sen är badrummena (det är 2 st) fixade redan, med nya saker och kakel. Golv och tapeter i alla rum ska också bli nytt. Det fr vi välja.. om vi tackar ja.

Tomten är inte så bra fixad så den skulle hyresbolaget hjälpa till med att fixa till det värsta iaf, laga lite som är trasigt som ingen har brytt sig om att fixa på tomten tydligen. Dåligt. Igår hade de fått klippa gräs där föra tt vi skulle komma dit och titta, alltså hyresbolaget klippte gräset.. det är inte några som bor där nu så det var skönt att titta utan att nån bodde där. Vore väldigt mysigt att bo där. Ett fint ställe.
Nackdelar: 2000 dyrare och en bit ifrån här där vi bor nu.
Men vi ska fundera! Fördelar: Bor vi där skulle vi egentligen inte behöva köpa ett eget hus. Det är så fint område. M.m.

Tål att tänkas på!

Nu ska jag vila en stund innan jag hämtar ungarna på dagis, hoppas min oroliga mage lugnar ner sig när jag vilar.

Resa eller inte?

Resa eller inte?

Tystnad har rådit här på bloggen några dagar. Har helt enkelt inte haft tid, eller orken. Det har ju varit fint sommarväder ute så vi har mest varit ute och hittat på saker att göra.
Bla så har Amanda cyklat hur mkt som hälst. 60 årskalas har vi också varit på. Mors dag firades litegranna iaf, och så var vi även på 61 årskalas under helgen som var.

Idag, eller igår får jag  väl skriva, har vi också cyklat alla i familjen. John fick sig en gratiscykle igår så den fixade han upp lite, smorde växlar o kedja och tvättade av den lite för den har stått orörd i 2 år pga en olycka (ja den som hade den innan råkade ut för en svår olycka, så nu fick john den eftersom personen ej kommer att cykla mer. Bra för oss, kul att kunna cykla allihopa tillsammans. Det ska vi nog göra mycket nu i sommar.
Denna veckan, utom idag tisdag är john ledig från jobbet. Idag kommer han att jobba kväll så det blir iaf ingen tidig morgon. Han har precis kollat klart på en inspelad nhl match, så vi ska snart ta och sova.

Jag har setat och kikat på resor.. Vill så gärna komma iväg nånstans i sommar. Vore så skönt efter ett lite omtumlande år med mkt sjukdommar inom famijen. Åker vi nånstans blir det "bara" en vecka iaf, för att testa hur det går att åka med båda barnen. Har bara åkt med Amanda förut då hon var under 2 år. Så då satt hon ju i vårt knä på flyget.
Jossan är ju över 2 år så hon får ju ha en egen flygstol nu. Men hon kommer säkert sitta i vårt knä ändå ett tag om jag känner henne rätt. Blir nog typ Kreta om vi åker iväg. Har varit där en gång, i Rethymnon. (Stavning?)...
Ja vi får se hur de blir, om inte annat får vi ta en sista minuten. Sunwing resort är ju det man vill ha, för det är mkt bra när man åker med barn. Hade det på Teneriffa när vi var där med Amanda. Skitbra, faktiskt.
Nåja får väl se om vi hittar något bra. Lite drygt 4 veckor kvar till semester för oss iaf.

Dock hade jag och john tänkt ta en lyx kryssning till Riga eller nått, själva. Men då har man ju pressen på sig att komma hem precis när man sagt eftersom man har barnpassning. Och sen vill iaf inte jag vara ifrån mina små älsklingar i många dagar. Då åker jag hällre med dem istället. :-)
Jag och john kan ju åka på kryssning i höst istället... eller i typ Augusti eller nått.

Nu e det godnatt. Imorrn ska vi kika på en annan lägenhet, radhuslägenhet. Vi ska titta iaf sen får vi se hur vi gör, det är lite dyrare hyra.... men titta ska vi ändå. :-)

Nu är det som sagt godnatt o sov gott. *puss*

RSS 2.0