En vecka

Hej hej...

Har bara en vecka kvar nu på semestern, typiskt. Känns som om man inte hunnit med ngt, allt har gått 100 ggr för fort.

Badat har vi gjort, kanske 4-5 gånger, i Mälaren och i Vågsjön. Sen har vi grillat med vänner och barnen har lekt ihop.
Tog en cykeltur till Trångfors med barnen och vänner och deras barn där vi fikade och snackade skit. :) Det är en bit dit men det ligger i samma ort där vi bor. Mysig plats vid kanalen.

Sen har vi då varit till Mumindalen i Finland, det ligger i Nådendal utanför Åbo. Jättemysigt var det. Fint väder hade vi också. Bodde på hotell i Åbo 2 nätter. Tog endel kort som jag tänkte fixa sen. Har inte lagt in dem på datorn än.

När vi kom hem från Åbo blev det översvämmning här i Hallsta. Ett hus blev träffat av blixten så det började brinna, ett annat hus träffades av blixten med men där gick bara strömmen och endel elgrejer dog..... det var min gammla klasskompis hus. Huset som började brinna var på gatan bredvid mina föräldrar bor, där en gammal tant bodde.

Hemskt väder, i Munktorp (en liten grann ort) hade det kommit ca 90mm regn på bara ca24 timmar. Hemskt. Regnar fortfarande nu ikväll.
Det började regna igår när vi var och gratulerade sussi som fyllde år. Vilken tur förresten att vi tog bilen dit och inte cyklade som vi först tänkte göra. Då hade de blivit lite blött när vi skulle hemmåt... hehe. :-)

Nicklas & Saara, kompisar till oss hade haft vatten upp till knäna i källaren. Mysigt.

Jag hoppas nästa vecka blir fylld med några soliga dagar iallafall så att vi kanske hinner bada lite till på semestern.

Imorron får vi veta om vi fick den andra lägenheten eller inte, den som är som ett radhus........ Man hoppas ju.. men man ska inte hoppas för mkt, det är nog lång kö dit till de lägenheterna. Suck.

pöss o go'natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0